Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Architectuur in de zorg

NBC, Nieuwegein
153 Algemeen

Details evenement

23 juni 2016
09:30 uur
NBC, Nieuwegein
GS1 Nederland, HL7 Nederland, IHE Nederland, NAF en Nictiz

​​​Wilt u weten hoe big data wordt toegepast in de psychiatrie? En wat u daarvan kunt leren op het gebied van architectuur? Of bent u nieuwsgierig hoe het Amstelland ziekenhuis​​​ samenwerkt met andere ziekenhuizen om uniforme barcodering voor alle zieken​huizen beschikbaar te maken?

Zomaar een greep uit de onderwerpen van het congres ‘Architectuur in de zorg’ op 23 juni. De onderwerpen zijn zorgvuldig gekozen en alle keuzesessies bevatten een praktijkcomponent. Ben u er dit jaar ook (weer) bij?

Het informatie- en netwerkplatform
Dit congres is inmiddels uitgegroeid tot het informatie- en netwerkplatform van professionals die in deze sector werkzaam zijn. GS1 Nederland, HL7 Nederland, IHE Nederland, NAF en Nictiz zijn de drijvende kracht achter dit congres en hebben een interessant programma neergezet.

Praktische informatie en aanmelden
Datum: donderdag 23 juni 2016
Locatie: NBC, Nieuwegein
Tijd: 09.30 uur – 18.00 uur
Kosten: 295,- euro; Meld u zich vóór 18 mei 2016 aan, dan betaalt u 265,- euro.
Programma: Bekijk hier het programma​. Een uitgebreide omschrijving van de sessies volgt.
Aanmelden: Schrijf u in via dit online aanmeldformulier​​

Meer informatie: www.zorginformatiearchitectuur.nl​​