Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Beleef-de-kwaliteit in zorg

Kasteel Groeneveld, Baarn
217 Algemeen, BSL/Zorgvisie

Details evenement

29 juni 2016
13:00 uur
Kasteel Groeneveld, Baarn
Perspekt
info@perspekt.nu
0302739458
Gratis

Kom op 29 juni 2016 naar het seminar Beleef-de-kwaliteit in zorg voor bestuurders in de VVT en GZ. Ontdek de waarde van kwaliteitsperceptie en cliëntervaring en breng de interactie op gang tussen de cliënt, uw medewerkers en uw organisatie! www.perspekt.nu/beleef-de-kwaliteit-in-zorg Sprekers Onze sprekers Micky Adriaansens (oud-bestuurder Triade, nu directeur Twynstra Gudde) en Mike Janssen (directeur/oprichter zorgmarketingbureau Mixe) delen hun ervaringen met en ideeën over de beleving van kwaliteit van zorg. Beiden vertellen over hun visie en de invloed die zij uitoefenen op kwaliteitsbeleving. Het faciliteren van de dialoog met de cliënt is daarbij belangrijk. Op de dag kunt u twee break out sessies kiezen. Krijg inspiratie en tools aangereikt om zelf de beleving van de kwaliteit van zorg te kunnen beïnvloeden. Ontdek hoe u uw klanten beter kunt segmenteren. En leer wanneer, waarom en hoe u een betekenisvolle interactie met uw cliënten op gang brengt. Als afsluiter hebben wij een bijzondere reflectie uit de praktijk. Deze sprekers hebben een aansprekend verhaal maar blijven voor nu een verrassing. Programma 13:00 Inloop 13:30 Key note sprekers 14:30 Break out sessies 16:30 Reflectie uit de praktijk 17:00 Netwerkborrel Locatie Kasteel Groeneveld te Baarn Voor wie Voor bestuurders in de verpleging, verzorging, thuiszorg en gehandicaptenzorg. Kom op 29 juni 2016 naar ons seminar, beleef de kwaliteit in zorg en breng de dialoog op gang tussen de cliënt, uw medewerkers en uw organisatie! www.perspekt.nu/beleef-de-kwaliteit-in-zorg Initiatief van Perspekt Dit seminar wordt georganiseerd door Stichting Perspekt. Perspekt is een kwaliteitsinstituut in de zorg, bekend van het cliëntgerichte werk- en denkmodel PREZO. Wij kennen de kracht van verbinding, interactie en co-creatie. Onze passie voor cliëntgericht kwaliteitsmanagement delen wij graag met u. Daarom bieden wij aan kosteloos deel te nemen aan ons seminar.