Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Building the Future of Health

t/m 03-06-2016 - Universitair Medisch Centrum Groningen, Groningen
239 Algemeen

Details evenement

01 - 03 juni 2016
09:00 uur
Universitair Medisch Centrum Groningen, Groningen
Building the Future of Health

Kan de gebouwde omgeving ons helpen langer gezond te blijven? Kan het ons inspireren om meer te bewegen? Biedt het, gecombineerd met een gezonde levensstijl en goede voeding, een medicijn voor welvaartsziekten als obesitas en diabetes? Al deze vragen – en veel meer – staan centraal in de internationale conferentie Building the Future of Health.

Building the Future of Health wordt een brede conferentie rond Healthy Ageing, de transformatie van het zorglandschap en de effecten daarvan op onze gebouwde omgeving. Van de inrichting van onze directe leefomgeving en de huizen waarin we wonen tot de architectuur van onze ziekenhuizen en zorginstellingen. Het wordt een dynamische bijeenkomst met een veelheid aan bijdragen. Het kent lezingen, workshops, paneldiscussies, excursies en meer.