Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Congres BeSturen op digitale innovatie in de Zorg

Landgoed Zonnestraal, Hilversum
278 BSL/Zorgvisie

Details evenement

30 juni 2016
14:00 uur
Landgoed Zonnestraal, Hilversum
Zorgvisie Congressen
399

Digitale innovatie belooft al jaren de zorg te transformeren, maar tot nu toe is er meer sprake van evolutie dan revolutie. Succes vergt vaak 'win-win-win-win' situaties: voor innovators, patiënten, zorgverleners en verzekeraars. Het ontbreken van één "win" is vaak al voldoende om innovatie tegen te houden: de sleutel voor de digitale zorgrevolutie ligt niet bij 'innovators', maar bij bestuurders.

Zorgvisie en The Boston Consulting Group (BCG) organiseren het congres BeSturen op digitale innovatie in de Zorg. Tijdens dit congres leggen we de nadruk op besturen. Wat moet ú doen om digitale innovaties van de grond te krijgen binnen het huidige zorgsysteem? En welke aanpassingen aan het zorgsysteem heeft ú nodig om een digitale revolutie mogelijk te maken?