Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Intranet Inspiratiemiddag

Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort, Amersfoort
113 Algemeen

Details evenement

09 juni 2016
12:00 uur
Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort, Amersfoort
Communicatiebureaui De Walvis
info@de-walvis.nl
050-318 65 69
195 euro met vriegboekkorting

Inspiratie opdoen en achter de schermen kijken bij het intranet van andere organisaties. Daar draait het om bij de Intranet Inspiratiemiddag op 9 juni. Ict- en communicatieprofessionals van vier organisaties hun (sociaal) intranet.Daaronder ook het Gezondheidscentrum Asielzoekers.

Deze organisatie is drie jaar geleden gestart met een transitie richting zelforganisatie. Het nieuwe sociaal intranet sluit aan bij deze organisatieverandering. Spreker Geertje Wilzing: “Wil je goed functioneren als zelfsturend team, dan moet je makkelijk gebruik kunnen maken van elkaars kennis en eenvoudig kunnen samenwerken. Ons sociaal intranet maakt dit mogelijk.”