Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Masterclass: Value-Based Health Care zorgproduct: het medisch-specialistisch bedrijf als de spil?!

Landgoed de Salentein, Nijkerk
273 Algemeen

Details evenement

21 juni 2016
15:30 uur
Landgoed de Salentein, Nijkerk
The Decision Institute
020-4040111
€345,- (excl BTW)

Specialisten en bestuurders van medisch-specialistische bedrijven staan voor een uitdaging als het gaat om de vernieuwing van het zorgproductenaanbod en de proposities voor de patiënten en andere partijen. Wat is, anno 2016, een goede manier om een zorgorganisatie bestuurlijk vorm te geven? Leer meer over deze onderwerpen in de masterclass van 21 juni (15:30u-18:30u).

In deze masterclass komen de onderwerpen medische inkoop, zorgproducten en samenwerking uitgebreid aan bod. Prof. dr. Fred van Eenennaam zal het hebben over het definiëren van zorgproducten en het zorgaanbod vanuit de Value-Based Health Care optiek. Dr. Ton Hanselaar, van het Value-Based Health Care Center Europe, behandelt de samenwerking tussen verschillende partijen als: specialisten, bestuurders, zorgverzekeraars, en de (farmaceutische) industrie. Dr. Joost van der Sijp, directeur Strategie en Inkoop bij MedicalChains Logistics, laat zien hoe belangrijk medische inkoop is om patiëntwaarde te kunnen verhogen. 

Bent u klaar voor het nieuwe zorgverkoopseizoen? Wilt u weten welke kansen u kunt creëren door samenwerkingen aan te gaan om zo samen de (financiële) risico's te dragen? Leer hoe u vanuit samenwerking, reflectie en een goede agenda kan bepalen welke kennis en welk soort (medisch) leiderschap uw medisch-specialistisch bedrijf nodig heeft en schrijf u hier in voor de masterclass op 21 juni 2016 (15:30u-18:30u).