Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Symposium 'In de war..., uit de war II' - Bouwen vanuit een container vol verwarring

CineMec Berlijnplein 100 Utrecht, Utrecht
82 Algemeen

Details evenement

03 juni 2016
09:00 uur
CineMec Berlijnplein 100 Utrecht, Utrecht
SCEM
jotten@scem.nl
06-50263762
€255,-

Symposium 'In de war..., uit de war II' -
Bouwen vanuit een container vol verwarring

Hoe verward bent u? De term ‘verwarde personen’ is een stigmatiserend container begrip. Dit symposium verruimt uw blik en bespreekt hoe nu verder.
Hoe is de container zo vol geworden en is dat wel terecht? We ontwarren de kluwen vanuit diverse gezichtspunten: cijfers, maatschappelijke factoren, organisatie van de zorg, rol van ambulantisering enz. En we kijken vooruit. Het aanjaagteam presenteert de stand van zaken met betrekking tot het plan van aanpak en de bouwstenen. Volstaan deze of zijn meer/andere bouwstenen nodig? Hoe werken gemeente, wijkteam, GGZ, LVB-zorg, politie en naasten hieraan mee? Gerenommeerde sprekers zoals Marian ter Avest, José Manshanden, Philippe Delespaul en Niels Mulder geven hun visie. In de pauzes stimuleren we uitwisseling en nieuwe verbindingen tussen de verschillende betrokken werkvelden en disciplines.