Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Verdien goed in zorg en welzijn

Nassaulaan 13, Den Haag
82 Algemeen

Details evenement

11 juni 2016
09:30 uur
Nassaulaan 13, Den Haag
Zorgeloos Ondernemen
0645432460
197

Veel zelfstandige ondernemers in de zorg vinden het lastig om naar hun eigen werk te kijken als een ondernemer. Ze willen vooral hun klanten zo goed mogelijk verder helpen, maar vergeten daarbij om af en toe met afstand naar hun werk te kijken.

Tijdens de dag "Verdien goed in zorg en welzijn" leer je: 

- Je eigen expertise, ervaring en betrokkenheid te vertalen in onderscheidende kenmerken.
- Wat je nog meer bereikt bij je klanten als je zelf bepaalt wat je precies aanbiedt.
- Van voorbeelden van ondernemende zorgprofessionals.
- Hoe je simpel verzekerde zorg, onverzekerde zorg, overheidsvoorzieningen en ondernemerschap kan combineren voor het beste resultaat voor je klanten en voor jou.
- Hoe je als ondernemer jouw beste verdienmodel kan samenstellen.

Over Zorgeloos Ondernemen

Zorgeloos Ondernemen is een initiatief van Hanneke Andringa.
Zij begeleidt zelfstandige professionals in zorg en welzijn om een betere ondernemer te zijn. En een betere ondernemer is dan zelf bepalen in welke mate je afhankelijk bent van zorgverzekeraars en overige voorzieningen, zelf bepalen wat je levert en aan wie. Zij doet dit op basis van jarenlange ervaring in marketing en communicatie in de uitgeverij, openbaar bestuur, zorg, onderwijs en sport, een gecertificeerde opleiding als businesscoach en een eigenzinnige kijk op zorg.

Haar visie is dat zorgverlening te vaak is gebaseerd op wat er wel of niet is verzekerd of in regelingen is opgenomen. Niet op wat het beste is voor de ontvangers van die zorg, op korte en lange termijn. Niet op hoe jij als zorgverlener het beste resultaat kan bieden en vooral kan blijven bieden. Door als zorgverlener uit te gaan van je eigen overtuigingen, je waarden en specialiteiten en te onderzoeken wat voor jou de meest passende verdienmodellen zijn neem je zelf een ondernemender houding aan en bereik je meer bij je klanten.