Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Value-Based Health Care: Richting 2020

Landgoed de Salentein, Nijkerk
472 Algemeen

Details evenement

12 augustus 2016
10:00 uur
Landgoed de Salentein, Nijkerk
The Decision Institute
020-4040111
€ 445

Wegens succes herhaald:

In deze Summer School worden de meest recente ontwikkelingen en uitdagingen op het gebied van VBHC besproken. Hoe zal het toepassen van VBHC er uit zien in de toekomst en hoe implementeer je VBHC in een zorgorganisatie?


In vier uur tijd wordt diep ingegaan op de uitdagingen anno 2016 en de verwachte ontwikkelingen in de toekomst. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor medici, management en beleidsmakers in de gezondheidszorg en worden begeleid door ervaren professionals en docenten met de meest actuele kennis van het vakgebied. De deelnemers worden aangemoedigd eigen ervaringen te delen met gelijkgestemden in een vertrouwelijke setting om zo van elkaars benadering te leren.

Aan de hand van de meest actuele Harvard Business cases als ‘Mayo Clinic: the 2020 Initiative’ en de cardiologiecase uit de UK ‘Reconfiguring Stroke Care in North Central London’ komen de onderwerpen medisch leiderschap en het samenbrengen van zorg in een zorgketen aan bod. Uiteraard wordt de koppeling van de VS en de UK naar Nederland gemaakt, met de allernieuwste Nederlandse case: Meetbaar Beter. Of u al bekend bent met Value-Based Health Care of nog niet, deze Summer School is voor iedere zorgprofessional nuttig en relevant.

De Summer school biedt, naast een blik in de toekomst, verdieping in Value-Based Health Care. Leer over de nieuwste ontwikkelingen op VBHC gebied en kom op 15 juli naar Landgoed de Salentein. Inschrijven kan hier.