Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Begeleiderscompetenties bij LVB

De Observant, Amersfoort
174 Algemeen

Details evenement

20 september 2016
09:00 uur
De Observant, Amersfoort
Leids Congres Bureau
071-5148203
€340,- excl. BTW

MASTERCLASS 'BEGELEIDERSCOMPETENTIES BIJ LVB' 20 september 2016 - De Observant, Amersfoort Achtergrond Het begeleiden van mensen met een licht verstandelijke beperking is geen makkelijke taak. Bijkomende (gedrags)problematiek kan zorgen voor complexe situaties. Hoe ga je hier als begeleider goed mee om? En hoe kun je de relatie met je cliënt gebruiken om je hulp en begeleiding nog effectiever te maken? Tijdens deze masterclass gaan we met verschillende werkvormen in op wat werkt om een goede begeleidingsrelatie op te bouwen. U krijgt informatie, inzicht en praktische tips om direct mee aan de slag te gaan. U gaat geïnspireerd weer aan het werk! Doelgroep Begeleiders, hulpverleners en andere professionals werkzaam in de zorg voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Accreditatie toegekend Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals: 5 punten • Jeugdverpleegkunde • Kwaliteitsregister V&V • Verstandelijk Gehandicapten Zorg SKJ: 5 punten • Jeugdzorgwerkers • Pedagogen • Psychologen Neemt u tijdig contact met ons op als u in aanmerking wilt komen voor accreditatie van een aanvullende vereniging, zodat we uw verzoek in overweging kunnen nemen. LET OP: Maximaal 80 deelnemers!