Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Big Data Opleiding

t/m 09-09-2016 - Utrecht
387 Algemeen

Details evenement

07 - 09 september 2016
09:00 uur
Utrecht
International Managment Forum (IMF)
info@imf-online.com
+31 (0)40 246 0220
€ 2.480,00

Deze Big Data opleiding is ontwikkeld om u te leren wat Big Data inhoudt en wat de mogelijkheden van Big Data zijn om uw business uitdagingen te lijf te gaan. Bovendien krijgt u een overzicht van wat Data Mining inhoudt en doet u hands-on ervaring op met de twee meest populaire technieken in Big Data processing; Hadoop en MongoDB. Na deze 3-daagse Big Data opleiding kunt u: - uitleggen wat Big Data inhoudt en kent u de oorsprong en de karakteristieken van Big Data; - meepraten over de tools die beschikbaar zijn voor Big Data processing; - uitleggen wat Data Mining is; - meepraten over de meest toegepaste Big Data technieken, Hadoop en MongoDB; en - meer vertellen over hoe een Big Data project er uitziet en wie daarbij betrokken (moeten) zijn. De Big Data opleiding is ontwikkeld voor Big Data projectmanagers, Business Intelligence managers en -consultants, IT managers, business development managers, data analisten, business analisten, datawarehouse analisten, informatie architecten, marketing (technology) managers, marketing (intelligence) managers en innovatie managers.