Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

De Vervolmaakte Mens: prenatale screening en counseling in een wereld vol mogelijkheden

Corpus Congress Centre, Oegstgeest
216 Algemeen

Details evenement

26 september 2016
09:30 uur
Corpus Congress Centre, Oegstgeest
De Upside van Down
0626776429
169 euro (ex BTW) - voor 1 juli: 149 euro (ex BTW)

De technische mogelijkheden om prenataal te testen nemen snel toe. Dat stelt aanstaande ouders voor nieuwe keuzes en zorgprofessionals voor nieuwe uitdagingen. Zorgvuldige counseling is van essentieel belang. Bent u al klaar voor de toekomst? Schrijf u nu in voor De Vervolmaakte Mens: hèt symposium over prenatale screening en counseling via www.devervolmaaktemens.nl. Het symposium vindt plaats op 26 september 2016 in het Corpus Congress Centre te Leiden. Accreditatie is reeds verkregen voor leden van BEN en aangevraagd bij de KNOV, NVOG, NVK en VKGN. Het programma bevat gerenommeerde sprekers uit verschillende disciplines.