Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Kennismakingsworkshop Agressiebeheersing

Oudlaan 4, Utrecht
95 Algemeen

Details evenement

27 september 2016
14:00 uur
Oudlaan 4, Utrecht
Q-Academy
088-1020950
Kosteloos

Agressie kan een grote persoonlijke impact hebben. Bij het trainen in de omgang met agressie is een goede klik met de trainer en een veilige leeromgeving uiterst noodzakelijk. Een beleving zegt meer dan woorden. Q-Academy en Participe Advies nodigen u daarom graag uit voor onze gratis kennismakingsworkshop. Centraal staan: ◦ Omgaan met (soms heftige) emoties van anderen en het beheersen van uw spanning. ◦ Omgaan met verbale of dreigende fysieke agressie. Eigen veiligheid en preventie vormen de uitgangspunten hierbij. In de workshop ervaart u in korte tijd welke methodieken worden toegepast en wat het voor u en uw collega's kan opleveren. Voor wie is deze workshop bedoeld? Bent u werkzaam op het gebied van HR, opleidingen, kwaliteit & veiligheid of arbo en gaat u over de inkoop van agressiescholing? Dan helpt deze workshop u om een zorgvuldig en weloverwogen besluit te nemen.