Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Masterclass - Een praktische introductie in Value-Based Health Care

Landgoed de Salentein, Nijkerk
401 Algemeen

Details evenement

09 september 2016
14:30 uur
Landgoed de Salentein, Nijkerk
The Decision Institute
020-4040111
€ 395,-

Wat is Value-Based Health Care en hoe kan dit concept u handvatten geven om patiëntwaarde te verhogen en zorgkosten te reduceren? Maak op 9 september op een praktische manier kennis met het gedachtegoed van prof. Michael Porter: Value-Based Health Care.

Met deze masterclass wordt in 2,5 uur het fundament gelegd om zelf aan de slag te gaan met Value-Based Health Care (VBHC) binnen uw eigen organisatie. VBHC is een gedachtegoed dat wij ook wel kennen als 'waardegedreven zorg'. Het concept gaat over de herinrichting van het zorgsysteem, met als centrale focus het maximaliseren van de patiëntwaarde. De insteek van VBHC heeft al vele organisaties in de zorg, nationaal en internationaal, geïnspireerd deze manier van denken te adopteren en de resultaten liegen er niet om.

Deze masterclass wordt gegeven door Vincent Wiersma, MSc. en dr. Ton Hanselaar en biedt enerzijds een interactief college over de basisbegrippen van Value-Based Health Care. Anderzijds is het een training waarin beschikbare tools voor uw organisatie de revue zullen passeren, zodat u een praktische start met VBHC kan maken.
Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over Value-Based Health Care? Kom dan op 9 september naar de masterclass 'Een praktische introductie in Value-Based Health Care'.

Schrijf u hier in voor deze masterclass op 9 september 2016.