Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Praktijkmiddag: Best Practice Prisma

In de Roos, 's-Hertogenbosch
62 Algemeen

Details evenement

27 september 2016
12:30 uur
In de Roos, 's-Hertogenbosch
Ayton bv
info@ayton.nl
0182377222
0

Onze opdrachtgever Prisma is ook dit jaar weer genomineerd voor de Beste Werkgevers Award. Op 4 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt. De nominatie is de kroon op het werk dat de afgelopen jaren is verricht. Onze eerstvolgende praktijkmiddag op 27 september a.s zal dan ook geheel in het teken staan van deze Prisma Best Practise; een middag vol inspiratie, rechtstreeks vanuit de dagelijkse zorgpraktijk.

Het zal gaan over de weg die Prisma bewust kiest om te komen tot een hoge medewerkertevredenheid, optimale flexibilisering, met steeds de cliënt als uitgangspunt.

We nodigen u dan ook graag uit voor een informatieve praktijkmiddag op dinsdagmiddag 27 september as. bij restaurant In de Roos, 's-Hertogenbosch

Praktijkmiddag Best Practice Prisma: hoge medewerkertevredenheid, optimale flexibilisering, met steeds de cliënt als uitgangspunt.

Klik hier voor informatie, het programma en aanmelden


Carol Verzeijl,Teamleider Planning & Flex en Angela Buijze, Beleidsadviseur HRM van Prisma zullen de successen en de lessons learned met u delen en beschrijven welke rol Planning hierin speelt.

Daarnaast hebben we Yvonne Nuijs uitgenodigd om haar visie te delen. Als adviseur en manager heeft Yvonne jarenlange ervaring op het gebied van plannen en roosteren binnen zorgorganisaties (o.a. Van Neynsel, ORO, Archipel).

Uiteraard krijgt u ook alle gelegenheid om vragen te stellen. In elk geval bieden we u op de 27 september vele praktische tips, waarmee u direct zelf aan de slag kunt.

Graag tot ziens op 27 september aanstaande!