Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Webinar Starten met Big Data Enterprise

Online
179 Algemeen

Details evenement

07 september 2016
11:00 uur
Online
Eduvision Opleidingen
stoel@eduvision.nl
€ 0,00

Het gebruik van data, en dan specifiek Big Data heeft dus veel grote gevolgen waardoor een organisatie binnenkort niet meer zonder het intelligente gebruik van Big Data kan. Dit heeft te maken met het klantgedrag voorspellen, de impact van een zaak voor de organisatie bepalen, etc. Daarom presenteert Eduvision het webinar Starten met Big Data Enterprise. In het webinar geven we een introductie over Big Data. Hier worden de belangrijkste uitgangspunten en de ins en outs van Big Data zoals de actuele feiten en cijfers besproken. Dus wil je meer leren over Big Data? Kom dan naar het webinar Starten met Big Data Enterprise!

Tijdens het webinar bespreken we de volgende onderwerpen:

1. Wat zijn Big Data (V’s)
2. Feiten en cijfers
3. Richtingen binnen Big Data
4. Branches
5. Data mining
6. Predictive analysis
7. Strategie
8. Systemen/IT: nosql
9. Hadoop/MapReduce

Inschrijven kan via: http://2edu.eu/2arzC1n