Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Workshop emotiemanagement

Hotel Gieling , Duiven
106 Algemeen

Details evenement

05 september 2016
13:00 uur
Hotel Gieling , Duiven
NCZ
info@ncz.nl
0651222505
90

Workshop Emotiemanagement Het omgaan met emotionele aspecten van spreken en onderhandelen. In deze training is aandacht voor: Herkennen en erkennen van emoties. Emoties spelen een belangrijke rol in elke bespreking. Soms maken ze het spreken makkelijk, maar meestal worden emoties gezien als belemmerende factoren in een bespreking. Het erkennen van emoties is de basis om emoties te hanteren en er zelf voordeel van te hebben. Benoemen van emoties. We leren het verschil te zien en te benoemen tussen gedrag en gevoel. Het managen van emotie We leren hoe emoties kunnen worden gestuurd en instrument kunnen worden in een onderhandeling. De vaardigheden worden uiteraard ook geoefend. Voor wie: Voor mensen die in hun (werk)omgeving te maken hebben met spreken, onderhandelen en bespreken. Te denken valt aan voorzitters en/of leden van cliëntenraden, wijkraden, wijkteams, ouderen bonden of raden, bewonerscommissies, buurtverenigingen etc. Uw trainer: Martin Pragt (www.pragtprodukties.nl) Datum/tijdstip: Maandag 5 september van 13.00 – 16.00 uur Locatie workshop: Best Western Hotel Gieling, Nieuwgraaf 4, 6921 RJ Duiven. 90 euro voor NCZ leden, 112,50 voor niet leden