Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

8-daagse Lean Six Sigma Green Belt

t/m 07-03-2017 - Waardenburg
155 Algemeen

Details evenement

09 januari - 07 maart 2017
09:00 uur
Waardenburg
Q-Academy
088-1020950
€ 3.850,-

“Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg”. Dit geldt ook voor verbeteren. Om te blijven concurreren is het voor organisaties van belang het maximale rendement uit bedrijfsprocessen te halen. Trial-and-error en kortlopende verbeterprojecten op basis van beperkte feitelijke onderbouwing leveren vaak niet meer voldoende resultaat. Deze methoden zijn niet geschikt om complexe uitdagingen te lijf te gaan. Om echte ‘doorbraak in verbeteren’ te realiseren, worden de krachtige verbetermethodieken Lean en Six Sigma aan elkaar verbonden. Als Lean Six Sigma Green Belt speelt u een sleutelrol in die trajecten! Deze training biedt de mogelijkheid tot ASQ certificering. Kijk voor meer informatie en inschrijven op: https://www.qacademy.nl/opleidingen/open-trainingen/8-daagse-lean-six-sigma-green-belt