Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Samen kiezen voor waardevolle zorg - Performation event 2017

Hotel Houten, Houten
274 Algemeen

Details evenement

19 januari 2017
08:30 uur
Hotel Houten, Houten
Performation
+31 30 233 38 72
Gratis voor genodigden en relaties

Samen kiezen voor waardevolle zorg

De organisatie van de gezondheidszorg in Nederland staat onder druk: uit de trendanalyse blijkt dat minder patiënten complexere zorg vragen. Daarnaast blijft de druk op kosten toenemen, is het financieringsstelsel bijzonder ingewikkeld en zijn er continu wijzigingen in het zorgsysteem. Tegelijkertijd hebben zorginstellingen te maken met veel externe partijen waar ze verantwoording aan moeten afleggen of informatie aan moeten verstrekken. De uitdaging voor zorginstellingen is om binnen dit complexe speelveld maximale waarde toe te voegen voor de patiënt.

Maar hoe ziet waardevolle, gepaste zorg eruit? En hoe kunnen we dat samen realiseren? Vindt deze zorg in het ziekenhuis of daarbuiten plaats? Welke prikkels stimuleren uw zorginstelling om toekomstbestendige, kwalitatief hoogwaardige zorg te leveren? Wat is leidend in uw strategie? Tijdens het Performation event gaan we hierover met elkaar scherp in gesprek.