Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Stoomcursus DBC's

Oudlaan 4, Utrecht
14 Algemeen

Details evenement

10 oktober 2017
09:30 uur
Oudlaan 4, Utrecht
Q-Academy
088-1020950
540

Vanaf 2005 zijn de DBC’s ingevoerd en doorontwikkeld en registreert en factureert uw ziekenhuis DBC-zorgproducten. De gevolgen van de DBC-systematiek zijn groot! Wat betekenen DBC’s voor uw organisatie en voor uw eigen werkzaamheden? Hoe zit de DBC-systematiek in elkaar? En wat heeft ICD-10 met DBC’s te maken? Voor ziekenhuizen is het van groot belang goed opgeleide DBC-experts te hebben! Q-Academy organiseert in samenwerking met de NVMA de ‘Stoomcursus DBC’s’. Deze basiscursus is bedoeld voor (nieuwe) medewerkers in ziekenhuizen die snel thuis willen zijn in de DBC-systematiek. Tevens is deze cursus bedoeld voor medewerkers van bijvoorbeeld zorgverzekeraars of toeleveranciers aan de zorg, die meer willen weten over DBC’s. De Stoomcursus DBC’s is praktisch en interactief van aard en geeft u de juiste kennis en handvatten om de (nieuwe) taken rond DBC’s uit te voeren! Desgewenst kunt u eigen praktijksituaties inbrengen. Na afloop van de cursus: ◦Heeft u inzicht in de DBC-systematiek. ◦Heeft u inzicht in de gevolgen van DBC’s voor uw organisatie. ◦Heeft u inzicht in de gevolgen van DBC’s voor uw eigen werkzaamheden. ◦Bent u op de hoogte van de nieuwste registratieregels omtrent DBC’s. ◦Weet u welke ontwikkelingen er de komende tijd plaats gaan vinden. ◦Bent u in staat om de uitval uit de grouper te analyseren en op te (laten) lossen. Maatwerk: deze training is ook geschikt voor incompany doeleinden. Wij maken het programma op maat naar de situatie in uw organisatie. Kijk voor meer informatie en inschrijven op: https://www.qacademy.nl/opleidingen/open-trainingen/stoomcursus-dot