Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Workshop Het leiden van een (centrale) cliëntenraad (Voorzitter)

Buurtplein-Zuid Zandveld, Ratelaar 37, 3434 EW, Nieuwegein, Nieuwegein
19 Algemeen

Details evenement

11 december 2017
13:00 uur
Buurtplein-Zuid Zandveld, Ratelaar 37, 3434 EW, Nieuwegein, Nieuwegein
NCZ
info@ncz.nl
06 - 512 22 505
€ 80

Het voorzitten van een cliëntenraad lijkt vaak gemakkelijker dan het is. Soms lijkt een cliëntenraad op een kruiwagen met kikkers: hoe houd je ze allemaal binnen? En je taak is ook om te zorgen voor focus binnen de raad: het uitvoeren van de medezeggenschap. En dan liefst ook nog in een prettige sfeer en met goed contact met de Raad van Bestuur of de directie. In deze workshop: Verkennen we de taak en rol van de voorzitter in relatie tot de taken en rollen van de andere leden van de cliëntenraad •Kijken we naar hoe je als voorzitter de communicatie met Raad van bestuur of directie goed kunt laten verlopen •Kijken we naar effectief en efficiënt vergaderen •Maak je een kort plan van aanpak voor veranderingen die je de komende tijd gaat doorvoeren Voor wie: •Voorzitters van (centrale) cliëntenraden (ook voor beginnend voorzitter en/of beginnende cliëntenraad) •Ambtelijk secretarissen en/of ondersteuners van een (Centrale) Cliëntenraad •Andere belangstellenden. Voor meer informatie over deze workshop: http://ncz.nl/training/workshop-het-leiden-van-een-centrale-clientenraad-voorzitter/