Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Big Data Foundation (ISO 9001 & 17024)

Utrecht , Utrecht
67 Algemeen

Details evenement

09 februari 2017
09:30 uur
Utrecht , Utrecht
Eduvision Opleidingen
info@eduvision.nl
0880444222
1199

Er is geen ontkomen meer aan: Big Data zijn overal. Ook binnen jouw organisatie heb je ongetwijfeld te maken met veel (klant)data die afkomstig zijn uit verschillende online en offline bronnen. Toch zijn er maar weinig mensen die allround kennis hebben van Big Data. Wil jij aantonen dat jij in het bezit bent van een gecertificeerde Big Data opleiding (ISO 9001 & 17024) en up-to-date kennis? Dan is de Cursus Big Data Foundation iets voor jou. Je sluit de cursus af met een onankelijk meerkeuze-examen.

Tijdens de cursus behandelen we de volgende modulen:

- Wat zijn Big Data?
- Introductie in verschillende Big Data analysestrategieën
- De principes van algoritmen en analytics
- De basis van Big Data architectuurprincipes
- De basis van Big Data systemen

Deze modules sluit je af met het examen. Na succesvolle afronding van dit examen bezit jij alle basiskennis van Big Data, begrijp je welke toepassingen er zijn en hoe de verschillende Big Data principes samenhangen.

De cursus duurt 2 dagen (09-02 & 16-02).

Bezoek de website voor meer informatie: http://www.eduvision.nl/course/big-data-foundation