Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

De Wijkverpleegkundige aan Zet

Aristo Utrecht, Utrecht
144 Algemeen

Details evenement

08 februari 2017
09:30 uur
Aristo Utrecht, Utrecht
Leids Congres Bureau
071-5148203
340,00/305,00/285,00

5e LANDELIJKE STUDIEDAG 'DE WIJKVERPLEEGKUNDIGE AAN ZET' Woensdag 8 februari 2017, Aristo Utrecht Achtergrond De positie van de wijkverpleegkundige staat onder druk door de toename van patiënten, 24-uurs beschikbaarheid en toenemende registratielast. Wat verandert er in 2017 in uw werkveld om deze problemen het hoofd te bieden? En hoe kunt u uw positie in de wijk versterken en leiderschap tonen om de juiste zorg te kunnen bieden aan patiënten? Deze studiedag gaat over de rol van de wijkverpleegkundige binnen de nieuwe kaders. Tijdens het ochtendprogramma komen actuele ontwikkelingen in uw vakgebied aan bod. In de middag kunt u kiezen uit inspirerende workshops en praktijkvoorbeelden. Doelgroep Deze studiedag gaat in op de rol en de positie van de wijkverpleegkundige in de actuele context. Deze bijeenkomst is daarom hoofdzakelijk bedoeld voor wijkverpleegkundigen, andere (wijk)professionals en hun management in de eerstelijns- en thuiszorg. Ook medewerkers van gemeenten, GGD en zorgverzekeraars zijn van harte welkom Accreditatie Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals: 5 punten Neemt u tijdig contact met ons op als u in aanmerking wilt komen voor accreditatie van een aanvullende vereniging, zodat we uw verzoek in overweging kunnen nemen.