Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Strategische meerjarenplanning in het veranderende zorglandschap

Oudlaan 4, Utrecht
77 Algemeen

Details evenement

14 februari 2017
09:30 uur
Oudlaan 4, Utrecht
Q-Academy
088-1020950
€ 540,-

De zorgsector is continu aan verandering onderhevig. Hoe brengt u deze veranderingen in kaart en wat betekenen deze voor uw organisatie over 5 of 10 jaar? Welke trends zetten door en is het verstandig nu al duidelijke keuzes te maken in de samenwerkingsverbanden die u aangaat en de patiënten die u wil aantrekken? Q-Academy organiseert een praktische en interactieve training, waarin u zelf aan de slag gaat om met data verschillende toekomstscenario’s te concretiseren en voor te bereiden. We doen dit aan de hand van scenarioplanning: een succesvolle methode die faciliteert in het nadenken over en begrijpen van mogelijke toekomstige situaties. In de flyer leest u het volledige programma. Maatwerk: deze training is ook geschikt voor incompany doeleinden. Wij maken het programma op maat naar de situatie in uw organisatie. Kijk voor meer informatie en inschrijven op: https://www.qacademy.nl/opleidingen/open-trainingen/strategische-meerjarenplanning-in-het-veranderende-zorglandschap