Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Inzicht biedt Uitzicht!

Meander Medisch Centrum, Amersfoort
57 Algemeen

Details evenement

08 maart 2017
10:00 uur
Meander Medisch Centrum, Amersfoort
NCZ
info@ncz.nl
06 51222505
100

Op 8 maart 2017 organiseert NCZ, in samenwerking met verschillende Cliëntenraden, een themadag voor Cliëntenraden van ziekenhuizen over het vormgeven van- en het omgaan met patiënten feedback in het Meander Medisch Centrum te Amersfoort. Geen gelegenheid om te komen? Er is een herkansing: klik hier voor ons mini-symposium Inzicht biedt Uitzicht tijdens Zorgtotaal op 14 maart van 10.00 – 12.00 uur in Jaarbeurs Utrecht. Voor meer inhoudelijke informatie, zoals het programma, kijkt u op onze website: http://ncz.nl/training/symposia-inzicht-biedt-uitzicht/