Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

eHealth: hype of Zorg(r)evolutie?

Kurhaus, Scheveningen
134 Algemeen

Details evenement

07 april 2017
13:30 uur
Kurhaus, Scheveningen
NVKC
buro@nvkc.nl
030 2328623
50,00

Lustrumsymposium NVKC ‘eHealth: hype of zorg(r)evolutie?’

eHealth gaat verder dan alleen maar de introductie van slimme gadgets of apps. Nieuwe technologische mogelijkheden hebben een grote impact op de wijze van zorg verlenen. Komt de patiënt nog wel naar het ziekenhuis? Weg met de wachtkamers? Wat heeft de inzet van BIG data voor invloed op diagnostiek? Wat betekent dit voor zorgverleners, verzekeraars, overheid en vooral de patiënt en gezonde burger?

Prof. Wouter van Solinge schetst het nieuwe zorglandschap, secretaris-generaal dr. Erik Gerritsen van VWS belicht hoe ICT kan bijdragen aan betere en betaalbare zorg, dr. Daan Dohmen spreekt over de betekenis van technologie voor de zorg. Patiënten en artsen gaan het gesprek aan met de zaal.
Voor zorgprofessionals, beleidsmakers, bestuurders en consultants.

Het symposium vindt plaats op 7 april van 13.30-16.30 a.s. in het Kurhaus te Scheveningen. Aansluitend houdt de NVKC haar verjaardagsreceptie.
Deelnamekosten €50. Inschrijven uitsluitend via deze link