Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Visie op de toekomst van prostaatkankerzorg in Nederland

Congrescentre De Eenhoorn, Amersfoort
30 Algemeen

Details evenement

12 juni 2017
15:30 uur
Congrescentre De Eenhoorn, Amersfoort
ProstaatKankerStichting.nl
erik@sickco.nl
0625002849
Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Maandag 12 juni 2017 tussen 15.30 en 19.00 uur organiseert ProstaatKankerStichting.nl samen met de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NFK) het symposium “Visie op de toekomst van prostaatkankerzorg in Nederland” in Congrescentrum De Eenhoorn te Amersfoort.

Met deze visie pleit PKS voor gelijkwaardige toegang tot state-of-the-art prostaatkankerzorg voor alle prostaatkankerpatiënten in Nederland, zodat deze patiënten meer kans maken op overleving en een betere kwaliteit van leven. Binnen het zorgveld is momenteel een beweging gaande richting vergaande concentratie van prostaatkankerzorg. Met haar visie ondersteunt PKS deze beweging van harte en streeft na dat diagnostiek, behandeladvies, behandeling en nazorg uitsluitend worden uitgevoerd door multidisciplinaire teams waarin alle betrokken professionals zijn gesubspecialiseerd in prostaatkanker.

Het symposium is door de ABAN geaccrediteerd en is gericht op alle stakeholders binnen het zorgveld prostaatkanker. Inmiddels hebben zich ruim 100 deelnemers uit verschillende betrokken disciplines aangemeld.  

Meer informatie via Agnes Pap, bureaumanager ProstaatKankerStichting.nl., 06-25002849 of via secretariaat@prostaatkankerstichting.nl