Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Webinar SharePoint als continu verbeterplatform

Online, Online
65 Algemeen

Details evenement

29 augustus 2017
10:30 uur
Online, Online
Mavim BV
info@mavim.com
071-3642000
Geen

Behalve een website voor informatie-uitwisseling en online samenwerking, biedt SharePoint nog veel meer welkome voordelen voor kwaliteitsmanagement in de zorg. Wilt u meer weten over: Hét kwaliteitsportaal waarin werkinstructies altijd en overal beschikbaar zijn? Het op eenvoudige manier monitoren van taken en acties? De mogelijkheden voor medewerkers om laagdrempelig ervaringen en feedback te delen? Het centraal managen van verbetervoorstellen en audits? Procesportals waarin documenten, risico’s, beheersmaatregelen, processen en verantwoordelijkheden inzichtelijk worden gemaakt? Dan is dit webinar zeker iets voor u! Hier laten wij u zien hoe u nog eenvoudiger proces- en kwaliteitsportals kunt beheren, risico-inventarisaties kunt uitvoeren en kunt zorgen voor een verdere verbetering van de kwaliteitszorg.