Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Certified Information Professional (CIP)

Amsterdam
58 Algemeen

Details evenement

19 september 2017
09:00 uur
Amsterdam
International Management Forum (IMF)
info@imf-online.com
+31 (0)40 246 0220
2415

De Certified Information Professional (CIP) certificering van AIIM is de eerste, onafhankelijke informatiemanagement certificering ter wereld. IT organisaties hebben de CIP training en certificering hoog in het vaandel staan. Informatieprofessionals die over deze certificering beschikken, zijn gewild en kunnen vrijwel overal meteen aan de slag. Inmiddels hebben al meer dan 1.000 informatiemanagers deelgenomen aan deze training en het Certified Information Professional (CIP) certificaat behaald. Word ook een digitale informatiemanager met de Certified Information Professional (CIP) certificering van AIIM!