Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Zorgaanbieder Triade wint proces van NZa

Triade wint het beroep dat zij heeft aangespannen tegen de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).
Zorgaanbieder Triade wint proces van NZa

Het proces ging over de consequenties van de beleidsregel Huisvestingskosten kleinschalige woonvoorzieningen. Door de uitwerking van deze regel ontvingen aanbieders van AWBZ-zorg te weinig geld om gebouwen voor intramurale zorg te onderhouden.

Bezwaar

Triade tekende in 2003 bezwaar aan tegen de uitwerking van de beleidsregel. Tegen de beleidsregel zelf kon geen bezwaar worden aangetekend. Het College van Beroep voor Bedrijfsleven heeft het beroep in januari van dit jaar gegrond verklaard. Het NZa heeft na dit rechtersoordeel besloten de beleidsregel zelf aan te passen. (BK)

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.