Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Pieter Hasekamp directeur ZN

Pieter Hasekamp is per 1 januari benoemd tot de nieuwe algemeen directeur van de brancheorganisatie van de zorgverzekeraars, Zorgverzekeraars Nederland (ZN). Hasekamp was hiervoor directeur Zorgverzekeringen van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS).
Pieter Hasekamp directeur ZN

Hasekamp (42) volgt met zijn benoeming Martin Bontje op die in juli dit jaar een andere baan heeft aanvaard. Hasekamp is vanaf 2004 tot op heden werkzaam als directeur Zorgverzekeringen bij VWS, waarbij hij nauw betrokken is geweest bij de invoering van de nieuwe Zorgverzekeringswet in het vorige kabinet. (Zorgvisie - Hanneke Bruggeman)

Lees ook:

- Martin Bontje wordt bestuurslid UVIT

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.