Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

VWS trekt 13 miljoen uit voor experimenten AWBZ-zorg

Staatssecretaris Jet Bussemaker van Volksgezondheid reserveert in de ‘Contracteerruimte 2008’ 13 miljoen euro voor kortdurende kleinschalige experimenten in de AWBZ-zorg. Dit schrijft Bussemaker in een brief aan de Tweede Kamer.

De staatssecretaris wil met de reservering het bedrag van ‘extra belang’ geven aan innovatie in de AWBZ. De experimenten moeten leiden tot nieuwe of vernieuwende zorgverlening met beter prijskwaliteit verhoudingen. Het belang van innovatie is vastgelegd in het convernant AWBZ 2005 – 2007 en de agenda voor de AWBZ voor 2007 – 2011. (VWS)

Links:

Brief: Experimentenmet AWBZ-zorg

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.