Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Volkskrant: 'Beste verpleeghuizen op platteland'

De beste verpleeghuizen van Nederland staan, volgens de ranglijst van dagblad de Volkskrant, op het platteland. Uit de lijst blijkt volgens de krant dat, anders dan vaak wordt aangenomen, de kleine huizen het gemiddeld nauwelijks beter doen dan grote instellingen. Het beste scorende huis is De Stichtse Hof in Laren.

De Volkskrant heeft de analyse laten maken van gegevens die verpleeghuizen vorig jaar hebben verstrekt aan de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ). De Inspectie en de branchevereniging ActiZ hebben bezwaar tegen de ranglijst van verpleeghuizen van de Volkskrant, omdat de informatie gedateerd zou zijn. (ZorgVisie – Hanneke Bruggeman)

Links:

- Kritiek op ranglijst verpleeghuis
- 20.000 fouten met medicijnen in verpleeghuizen
- Volkskrant dossier verpleeghuizen

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.