Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Bonden sturen brandbrief naar ActiZ

ZOETERMEER - Abvakabo FNV en andere betrokken bonden zijn woedend omdat werkgevers in de thuiszorg op geen enkele wijze hun verantwoordelijkheid nemen. ‘Afspraken over de WMO verlopen erg moeizaam,’ aldus de grootste vakbond op haar website.

De Abvakabo FNV heeft daarom een brandbrief verstuurd naar de organisatie voor werkgevers in de zorg, ActiZ. Volgens de bonden doet ActiZ niet veel nadat de aanbestedingsprocedures in Ridderkerk, Zwolle, Noord Friesland en Haarlem slecht uitpakten voor het zorgpersoneel van de instellingen in deze regio’s.

Lees ook:

- Carint verliest slag om WMO
- Vakbonden eisen stop aanbestedingen WMO
- Zorgbalans verliest WMO-geding

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.