Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Hoofdredacteur Nursing verkiesbaar

MAARSSEN – Hoofdredacteur Yolanda Stil van het vakblad Nursing , voor verpleging en verzorging, heeft zich in Noord-Holland verkiesbaar gesteld voor de PvdA. Ze is kandidaat voor de Provinciale Statenverkiezingen van 7 maart.

Dit schrijft de redactie van Nursing op haar website. Stil is met een veertiende plaats op de lijst niet zeker van een plaats in de fractie. Omgerekend zou de verkiezingsuitslag van 22 november de PvdA in Noord-Holland twaalf zetels hebben opgeleverd.

Gezondheidszorg

Volgens Nursing werd Stil vooral geselecteerd op basis van haar kennis van de gezondheidszorg en haar rol binnen onderwijsorganisaties en Amnesty International. Een mogelijke functie als statenlid zal zij combineren met haar werk voor Nursing en Tijdschrift voor Verzorgenden (TVV). (Nursing)

Lees ook:

- dossier verkiezingen
- Koepels presenteren politiek verlanglijstje
- PvdA en SP scoren onder verpleegkundigen

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.