Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

IJmondgemeenten bezorgd over fusiestop

HEEMSKERK - De IJmondgemeenten Velsen, Beverwijk, Uitgeest en Heemskerk maken zich zorgen over de fusiestops in de thuiszorg. Zij vrezen dat ze bij de invoering van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) in 2007 worden geconfronteerd met wachtlijsten.

De IJmondgemeenten hebben hun zorg kenbaar gemaakt aan staatssecretaris Ross-van Dorp. Ze vragen de staatssecretaris om inzicht te verschaffen over de onderbouwing van het budget dat naar de gemeenten wordt overgeheveld bij het in werking treden van de Wmo. Ook roepen ze de staatssecretaris op om meer geld beschikbaar te stellen voor de thuiszorg. (ZorgVisie - Mario Gibbels)

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.