Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Stormloop op hoofdpijnkliniek Dokkum

DOKKUM - De Bonifatius Hoofdpijnkliniek van het ziekenhuis De Sionsberg in Dokkum wordt overspoeld met patiënten. De kliniek opende vorig jaar de deuren en heeft nu al een wachtlijst van duizend mensen.

De wachttijd voor behandeling is daarmee opgelopen naar zeven jaar. "We krijgen aanvragen uit het hele land en zelfs uit het buitenland", zei een zegsman van de kliniek gisteren.

Landelijke belangstelling

Nederland kent bij meerdere ziekenhuizen hoofdpijnklinieken. Ook daar is de toeloop volgens het Friese ziekenhuis groot. De woordvoerder stelt dat enkele ziekenhuizen, die ook een kliniek willen openen, Dokkum hebben bezocht. (ANP)

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.