Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

ZonMw heeft miljoen voor innovatie care.

MAARSSEN - ZonMw is op zoek naar zorgorganisaties die hun ideeën voor vernieuwing in de zorg willen uitwerken of in praktijk brengen. Maximaal honderd kortdurende projecten kunnen een subsidie krijgen van 10.000 euro.

De subsidie is onderdeel van het Zorg voor Beter-programma ‘Invoeren van Innovaties in de Care’. Het gaat om ideeën die de kwaliteit van zorg verbeteren zonder het werk zwaarder te maken. Als tegenprestatie verwacht Zonmw een concreet uitgewerkt plan van aanpak of de evaluatie van het verloop en de effecten van invoering van een innovatie. Aanmelding is mogelijk tot 4 januari 2007. Meer informatie is te vinden op zorgvoorbeter.nl. Lees hier de voorwaarden. (ZorgVisie - Krista Kroon)

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.