Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Bestuurder jeugdzorg West-Brabant weg

De voorzitter van de raad van bestuur van De Zuidwester, een organisatie voor jeugd- en maatschappelijke zorg in West-Brabant, Fons Broekhoven is opgestapt. De organisatie schrijft op haar website dat de verschillen van mening binnen de raad van bestuur over het te voeren beleid ‘fundamenteel en structureel’ zijn gebleken.

Ook het tweede lid van de directie, Anita Schravenaar zou, volgens dagblad BN/De Stem , als het aan de toezichthouders ligt, moeten vertrekken. Met haar wordt overlegd over een regeling. De provincie, die De Zuidwester subsidieert, wil opheldering over de bestuurscrisis.

In Bergen op Zoom is De Zuidwester verantwoordelijk voor acht verschillende hulpvormen. Daaronder vallen de opvang van daklozen, gezinsondersteuning en projecten voor jongeren en onderwijs. (ZorgVisie – Hanneke Bruggeman)

Links:

De Zuidwester
Dagblad BN/De Stem

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.