Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Centrum ZorgInnovatie Ouderen geopend

Onderzoeksinstituten van de Universiteit Maastricht, zorgaanbieders uit de regio Limburg en belangenorganisaties gaan samenwerken in het nieuwe Academisch Centrum ZorgInnovatie Ouderen (ACZIO). Als de samenwerking succesvol blijkt dan kan er een uitbreiding naar landelijk niveau plaatsvinden.

Doel van de samenwerking is onderzoek en innovaties op het gebied van ouderenzorg sneller in de praktijk te brengen en op die manier de ouderenzorg te verbeteren. De eerste vertaling van onderzoeksresultaten naar de praktijk verwacht de organisatie dit jaar bijvoorbeeld op het gebied van valpreventie en pijnbestrijding. (V&VN)

Links:

 -V&VN
- Universiteit Maastricht

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.