Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Elsinga wordt adviseur bij BMC

Einte Elsinga wordt per 1 september partner en adviseur gezondheidszorg bij BMC advies, verandermanagement en coaching.

Tot eind vorig jaar was Elsinga directeur Zorginkoop bij Achmea. Na zijn vertrek bij de zorgverzekeraar wegens 'een verschil van inzicht over management en organisatie' werd hij director Health bij moederbedrijf Eureko. Naast zijn werk voor BMC blijft hij betrokken bij de ontwikkeling van 'managed care' voor Eureko.

Ervaring

Elsinga werkt al meer dan twintig jaar in de gezondheidszorg. Na zijn start bij het ministerie werkte hij als bankier voor ING in de zorgsector, als directeur van het Groene Hart Ziekenhuis en laatselijk dus als verzekeraar bij Achmea en Eureko. (ZorgVisie - Berber Bast)

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.