Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Schultz toezichthouder Beeld en Geluid

Melanie Schultz, directeur Zorg bij verzekeraar Achmea, is benoemd tot de raad van toezicht van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Schultz maakte 1 april dit jaar de overstap van het ministerie van Verkeer en Waterstaat, waar zij staatssecretaris was, naar het bedrijfsleven.

Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid maakte maandag in totaal vier nieuwe leden bekend. De andere drie benomede leden van de raad van toezicht van het zijn: Ernst Veen (directeur De Nieuwe Kerk), Fons van Westerloo (RTL Nederland) en Paul Rutten (hoogleraar digitale media aan de Universiteit van Leiden). (ZorgVisie – Hanneke Bruggeman)

Lees ook:

- Schultz directeur Zorginkoop Achmea
- Achmea-topman Van Montfort vertrekt

Links:

- Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid
- Achmea

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.