Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Van Riel interim-bestuurslid Amphia

De raad van toezicht van het Amphia Ziekenhuis in Breda heeft Rinus van Riel (54) benoemd als interim-lid van de raad van bestuur. Van Riel gaat zich vanaf 14 augustus richten op de financiële- en de ICT-portefeuille.

De raad van bestuur van het Amphia ziekenhuis bestaat op dit moment uit drie leden ad interim: Derk Vermeer, Gerrit Verburg en Rinus van Riel. De raad van bestuur trad in juni af nadat de ondernemingsraad het vertrouwen had opgezegd . Het ziekenhuis kondigde eerder dit jaar een reorganisatie aan, wegens een tekort van 21 miljoen euro. Voor het eind van 2007 moeten er 255 banen bij het Amphia verdwijnen. (ZorgVisie - Hanneke Bruggeman)

Lees ook:

- OR zegt vertrouwen bestuur Amphia op
- Raad van bestuur Amphia Ziekenhuis treedt af
- Gedwongen ontslagen bij Amphia Ziekenhuis
- 5 vragen aan... Rolf de Folter, bestuursvoorzitter Amphia Ziekenhuis (Archief: januari 2006)

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.