Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Een nieuw logo, een nieuwe huisstijl

Een nieuw logo, een nieuwe huisstijl, een nieuwe vormgeving, een nieuwe website met nieuwe functionaliteiten. Al die innovaties versterken de kwaliteit van Zorgvisie als multimediale vaktitel. Opdat wij u steeds beter bedienen met de gewenste informatie.
Een nieuw logo, een nieuwe huisstijl

Voortdurend onderzoek maakt ons wijzer over uw informatiebehoeften. Zorgvisie lezen blijkt gewoon onderdeel te zijn van uw werk. Dat is goed nieuws, maar allerminst reden om tevreden achterover te leunen. Laat ik de open deur nog een zetje geven: het kan altijd beter.
Lees door op het weblog van de hoofdredacteur van zorgvisie Ruud Koolen.
Klik hier om naar het weblog te gaan>>

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.