Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Zorgbalans in geldnood

De thuiszorgaanbieder Zorgbalans verkeert in grote financiële problemen. Dat meldt de Telegraaf. De organisatie met verzorgings- en verpleegtehuizen in Zuid-Kennemerland en Velsen voorziet voor het einde van het jaar een miljoenentekort.
Zorgbalans in geldnood

De bijna 4000 personeelsleden zijn persoonlijk of schriftelijk op de hoogte gesteld van de crisis. Gedwongen ontslagen worden niet uitgesloten. Eerder dit jaar kwam Zorgbalans ook al in het nieuws na invallen van de Nederlandse Mededingingsautoriteit vanwege vermoedens van overtreding van de Mededingingswet. (De Telegraaf)

Links

Bestuurlijke aanpassingen bij Zorgbalans
WMO dompelt Zorgbalans in bestuurlijke crisis
Zorgbalans verliest WMO-geding
Zorgbalans demonstreert in Haarlem
Zorgbalans gaat 450 mensen ontslaan

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.