Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Dertig miljoen voor innovatie in gezondheidszorg

Minister van Economische Zaken, Maria Van der Hoeven, gaat 30 miljoen euro voor innovaties op gebied van life sciences en gezondheid vrij maken. De investering maakt deel uit van drie innovatieprogramma's: chemie, materialen en life sciences en gezondheid, waarvoor de minister in totaal 100 miljoen euro reserveert.

De programma’s moeten bijdragen aan economische groei in de sectoren en zijn daarnaast van belang voor duurzaamheid, veiligheid en gezondheid. Met het geld voor life sciences en gezondheid moeten bestaande en jonge hightech bedrijven stimuleren om nieuwe medische producten, behandelingen en diagnostica te ontwikkelen. (minez.nl)

Links

- ministerie van Economische Zaken

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.