Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Iris van Bennekom verlaat NPCF

Directeur Iris van Bennekom verlaat de Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie (NPCF). Daar heeft het NPCF-bestuur vanochtend het personeel van op de hoogte gebracht. Van Bennekom wordt per 1 april directeur Langdurige Zorg en plaatsvervangend directeur-generaal bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS).
Iris van Bennekom verlaat NPCF

NPCF-voorzitter Frans Maréchal roemde de betekenis van Van Bennekom voor de organisatie. "Dankzij haar inspanningen staat er een krachtige en professionele organisatie. In de wereld van zorg kan men niet om de NPCF heen. De afgelopen acht jaar heeft Iris de patiëntenbeweging op de agenda gezet."

Over de opvolging zal het bestuur, in overleg met adjunct-directeur Atie Schipaanboord, zich de komende tijd beraden. Maréchal verwacht volgende week daarover nadere mededelingen te kunnen doen. (NPCF)

Foto: Ingrid Alberti.

Links:

Diana Monissen verlaat Agis

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.