Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Twee nieuwe toezichthouders Westfriesgasthuis

De raad van toezicht van het Westfriesgasthuis in Hoorn krijgt deze maand twee nieuwe leden. De heer Goos Minderman (45) en Peter Wiggers (49) treden toe tot de vijfkoppige Raad van Toezicht ter opvolging van de heer Hans Huibers en mevrouw Yvonne Wilders die respectievelijk 12 en 9 jaar lang betrokken waren bij de beleidsvorming van het Hoornse ziekenhuis.

Na een loopbaan in diverse financiële functies bij de Ministeries van Financiën en OC&W is de heer Minderman sinds 1998 verbonden aan de economische faculteit van de Vrije Universiteit Amsterdam, sinds 2007 als hoogleraar. Hij richt zich met name op ‘good governance’ in de non-profitsector en is betrokken bij de ontwikkeling van de maatschappelijke onderneming in de zorgsector en het onderwijs.

De heer Wiggers is directeur van detailhandelsonderneming Charles Vögele Nederland. Hij brengt deskundigheid mee op het gebied van marketing management en klantgericht denken. Hij heeft brede ervaring in het (internationale) bedrijfsleven. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen)

Link

'Westfriesgasthuis goes Hilton'

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.