Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Fusie ggz-organisaties in Overijssel

Drie organisaties voor geestelijke gezondheidszorg in Overijssel werken vanaf 9 oktober samen onder een nieuwe naam: Dimence.

De nieuwe organisatie komt voort uit een fusie tussen Adhesie GGZ, RIAGGz over de IJssel (RIAGG IJsselland en RIAGG Zwolle) en Zwolse Poort. Door de fusie tussen deze instellingen is één van de grotere aanbieders van geestelijke gezondheidszorg in Nederland ontstaan. Bij Dimence werken circa 2.300 medewerkers vanuit ruim vijftig locaties. Dimence behandelt 30.000 cliënten per jaar met psychische problemen of psychiatrische stoornissen. (Zorgvisie - Jolande den Hollander)

Lees ook:

Fusie Noord-Hollandse ggz-organisaties
Minder zorgfusies dan verwacht
Lessen in fuseren

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.