Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

MRSA op afdeling Neurologie Maasziekenhuis

De verpleegafdeling Neurologie van Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer is uit voorzorg gesloten voor nieuwe opnames. Er bestaat een sterk vermoeden dat een medewerker van de afdeling besmet is met de mrsa-bacterie. Zo meldt het ziekenhuis.

Vorige week berichtte het ziekenhuis dat drie patiënten van de verpleegafdeling Chirurgie besmet waren met mrsa. De verpleegafdeling Chirurgie is inmiddels weer open en alle medewerkers en patiënten die nu op de verpleegafdeling chirurgie verblijven zijn vrij van mrsa. (Zorgvisie - Jolande den Hollander)

Lees ook:

Afdeling Maasziekenhuis dicht door Mrsa
Operatiekamers ziekenhuis Boxmeer weer open
Maasziekenhuis Boxmeer sluit operatiekamers

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.